TSE’DEN KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ’NE ENERJİ YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen denetimlerini tamamlayarak; ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası almaya hak kazandı.

KTO Karatay Üniversitesi’nde gerçekleştirilen törene, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç ve ilgili yetkililer katıldı.

KTO Karatay Üniversitesi, Enstitü tarafından gerçekleştirilen denetimleri başarıyla tamamlayarak Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası aldı. Belge, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin tarafından Rektör Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç’a takdim edildi.

TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi

Enerjinin ve doğru enerji kullanımının giderek daha fazla önem taşıdığı günümüzde, enerjinin verimli kullanılması esasına dayanan ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi, her sektörde her türlü işletmeye uygulanabilecek, tek başına olabileceği gibi diğer yönetim sistemleriyle entegre olarak da yürütülebilecek bir yönetim sistemidir.

Standardın amacı, enerji verimliliği, enerji kullanımı ve enerji tüketimi dâhil, enerji performansının sürekli olarak iyileştirilmesi için kuruluşların gerekli olan sistemleri ve prosesleri oluşturabilmesini sağlamaktır.

Genel Filtreler
Yalnızca Tam Eşleşmeler
İçeriklerde Ara
Başlıklarda Ara
Alıntılarda Ara
İçerik Tipi
Hizmetler
Haberler
Duyurular
Sayfalar
İçerik Türü
Ekler

Önerilen Aramalar hizmetlerimizduyurularhaberler