MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ, EĞİTİM VE ÖĞRETİM HİZMETLERİ YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ ALDI

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen denetimlerini başarıyla tamamlayarak; TS ISO 29993 Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı. Üniversite, Türkiye’de Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Yönetim Sistemi belgesi alan ilk üniversite oldu.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde gerçekleştirilen takdim törenine; TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Sürekli Eğitim ve Araştırmalar Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Cumali Aydoğan, senato üyeleri, merkez müdürleri ve ilgili davetliler katıldı.

“Üniversitelerimiz ile iş birliğini geliştiriyoruz”

Törende konuşan Başkan Şahin, TSE’nin iş dünyası, sanayici ve kamu kuruluşlarının ihtiyacı olan standartlar konusunda yetkin hale getirmek için faaliyetler yürüttüklerini söyledi. Türkiye’nin her bölgesinde, 180 farklı alanda hizmet verdiklerini belirten Şahin, “Yapmış olduğumuz standardizasyon faaliyetleri ile iş dünyamızın ve ticaretimizin uluslararası standartlara adapte olmasını sağlıyoruz.  Üniversiteler ile de iş birliğini geliştirmek için her fırsatta gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren, akademik bilgi ve tecrübenin iş dünyasına aktarılmasına katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.” dedi.

“TSE kalitesiyle daha da güçlü hale geldi”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ise, yenilikçi bir üniversite olmak için çaba sarf ettiklerini belirterek, “TSE tarafından yapılan tetkik neticesinde Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, üniversiteler arasında Türkiye’de bir ilk olarak TS ISO 29993 Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazanmıştır. Böylelikle Malatya Turgut Özal Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından verilen belgeler TSE kalitesiyle de daha da güçlü hale gelmiştir.” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından TSE Başkanı Şahin, TS ISO 29993 Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Yönetim Sistemi Belgesini Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli’ye takdim etti.

 

Genel Filtreler
Yalnızca Tam Eşleşmeler
İçeriklerde Ara
Başlıklarda Ara
Alıntılarda Ara
İçerik Tipi
Hizmetler
Haberler
Duyurular
Sayfalar
İçerik Türü
Ekler

Önerilen Aramalar hizmetlerimizduyurularhaberler