ATİKER VE OMAKE’YE GÜVENLİ ÜRETİM VE İNOVASYON YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ

Ömer ATİKER Holding ve OMAKE Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Şirketi, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen denetimlerini tamamlayarak TSE Sürdürülebilir Güvenli Üretim Belgesi ve TS EN ISO 56002 İnovasyon Yönetim Sistemi Belgesiyle belgelendirildi. Ömer ATİKER Holding ve OMAKE Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Şirketi, kendi sektöründe Sürdürülebilir Güvenli Üretim ve İnovasyon Yönetim Sistemi Belgelerini alan ilk kuruluş oldu.

Ömer Atiker Holding’te gerçekleştirilen belge törenine,  TSE Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin, Ömer Atiker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker,  Ömer Atiker Holding Genel Müdürü Ömer Atiker ve diğer yetkililer katıldı.

Sektöründe bir ilki gerçekleştirerek TSE Sürdürülebilir Güvenli Üretim ve TS EN ISO 56002 İnovasyon Yönetim Sistemi Belgelerini alan Ömer ATİKER Holding ve OMAKE Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Şirketi için düzenlenen belge töreninde, artan rekabetle birlikte güvenli üretimin ve inovasyon kültürünün önemine vurgu yapıldı.  Belgelerin kurumlara yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesi, yeni gelişmelerin organizasyon çerçevesinde aktif edilmesi, sürdürülebilirliğin sağlanabilmesi, verimliliğin ve kârlılığın artırılması noktasında avantaj sağladığına dikkat çekildi. 

Ömer ATİKER Holding ve OMAKE Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Şirketi’nin belgelerini TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, Ömer Atiker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker ile Genel Müdürü Ömer Atiker’e takdim etti.

Genel Filtreler
Yalnızca Tam Eşleşmeler
İçeriklerde Ara
Başlıklarda Ara
Alıntılarda Ara
İçerik Tipi
Hizmetler
Haberler
Duyurular
Sayfalar
İçerik Türü
Ekler

Önerilen Aramalar hizmetlerimizduyurularhaberler