KONYASPOR’A HİJYEN VE SANİTASYON YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ

Tümosan Konyaspor, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen denetimlerini tamamlayarak TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesiyle belgelendirildi. Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ardından TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi belgesini alan Konyaspor, bu iki belgeyi alan ilk spor kulübü oldu.

Konya MEDAŞ Büyükşehir Belediye Stadyumunda gerçekleştirilen belge törenine, TSE Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin, Tümosan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen diğer yetkililer katıldı.

BELGEYİ ALAN İLK KULÜP OLDU

Türkiye’nin birçok önemli kurumunu belgelendiren TSE,  TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi altyapısını kuran ve yapılan tetkikleri başarı ile tamamlayan Konyaspor’u TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi belgesi ile belgelendirdi. Konyaspor’un ayrıca Kalite Yönetim Sistemi belgesi de yenilendi.  Konyaspor, Kalite Yönetim Sistemi ve Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi belgesini alan ilk spor kulübü oldu.

Almış olduğu belge ile çalışanları ve tüm paydaşlarının sağlığına verdiği önemi gösteren Konyaspor’un belgelerini TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, Tümosan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’e takdim etti.

TSE, 27 ALANDA SİSTEM BELGELENDİRME FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

Sektörün öncü ve lider kuruluşu olan Türk Standardları Enstitüsü, Yönetim Sistemleri ile ilgili 27 alanda sistem belgelendirme faaliyetlerine devam ediyor. Enstitü,  Yönetim Sistemleri konusundaki faaliyetleri, uluslararası kuruluş olmanın ve rekabet edebilmenin gereği olarak pek çok alanda Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından akredite edilmiştir.

Uluslararası Standardizasyon Teşkilatı (ISO) ve IQNET üyeliği de bulunan TSE’nin, yönetim sistemleri alanında ilk belgelendirme yaptığı standart ise TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi standardıdır.

 

Genel Filtreler
Yalnızca Tam Eşleşmeler
İçeriklerde Ara
Başlıklarda Ara
Alıntılarda Ara
İçerik Tipi
Hizmetler
Haberler
Duyurular
Sayfalar
İçerik Türü
Ekler

Önerilen Aramalar hizmetlerimizduyurularhaberler