TSE, Gıda Güvenliği Yönünden Döner Çalıştayına katıldı

Türk Standardları Enstitüsü Marmara Bölge Koordinatörlüğü, Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile  Uluslararası Döner Federasyonu´nun düzenlediği “Gıda Güvenliği Yönünden Döner Çalıştayı” Programına katıldı.

TSE’nin Faaliyetlerini anlatmak ve Türkiye’deki Döner üretimine Standardizasyon ve Belgelendirme yönünde farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen Çalıştayın sonuç raporunda ‘’Önce standarda uygun (DÖNER) /Ürün ve Hizmet olmalı’’ temasının yer alması sağlandı.

Çalıştay sonrasında TSE Heyetine katılımlarından dolayı Teşekkür belgesi takdim edildi.

 

Bu İçeriği Paylaş : Facebook'da Twitter'da
Eski Siteye Dön