Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanlığı, "Esnaf Odası Hizmetleri" konusunda Türk Standardları Enstitüsü (TSE) denetiminden başarıyla geçerek TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Belgesi aldı.
Belge töreninde konuşan Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak, "Türkiye'de nadiren bir meslek odasının TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Belgesini almaya hak kazandığını TSE yetkililerinden öğrenmiş olmak bizlere bugüne kadar yaptığımız çalışmaların boşa olmadığının haklı gururunu yaşattı. Bu belgeyi almak zor, ancak belgeye sahip olmayı sürdürmek daha da zordur. Bu bilinçle; Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası yönetim ve denetim kuruluyla, personeliyle, kendisini var eden minibüsçü ve servisçi esnafıyla, hoşgörü diyarının bir mensubu olarak halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edecek, Konya'mızın sesinin daha gür çıkması için var gücüyle çalışacaktır" diye konuştu.
Tören, Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Karabacak’ın TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Belgesi’ni Konya Valisi Yakup Canbolat'tan alması ile sona erdi.